EDİRNE / KEŞAN - Paşayiğit İlkokulu

Haz

Karne Törenimiz .Öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz .

Haz

Bilim Furımız ve Kermesimiz ,emeği geçen öğretmenlerimize ve programımıza gelen değerli misafirlerimize teşekkür ederiz.

Haz

25.05.2023 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürümüz  Dr. Önder ARPACI , İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız  Müzekka BAYRAK ve  Cemal TURAN,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İlhan SAZ ve  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Serkan PALABIYIK okulumuzu ziyaret ederek  teşrifleriyle bizleri onurlandırmışlardır

May

Keşan İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize ilkyardım semineri verildi.Keşan ilçe sağlık müdürlüğüne teşekkür ederiz

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız okulumuz konferans salonunda yapılan etkinlik ve gösterilerle büyük bir çoşkuyla kutlandı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve aile değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan,büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutlarız...